Over mij

Van kinds af aan ben ik altijd gek geweest op de natuur. Ik studeerde af als bloemist toen ik 20 was. In 2021 raakte ik opgebrand door een opeenstapeling van verschillende dingen: onverwerkte trauma’s (PTSS), angststoornis, depressie, ongediagnosticeerde ADHD en leven met ongezonde patronen die ik uit mijn opvoeding heb geleerd.

In die burn-out ben ik mij gaan richten op kamerplanten en vooral de bijzondere (zeldzame) soorten. Eindelijk had ik weer het gevoel dat ik een doel had. Al snel werd deze hobby steeds groter. Uiteindelijk gaat het, dankzij veel therapie en healing in combinatie met de planten, een stuk beter met mij en begin ik mij eindelijk mezelf te voelen. Mede omdat ik eindelijk de stap heb gezet om mijn eigen bedrijf te starten waar ik al heel lang van droomde. Ik hoop dat ik een inspiratiebron kan zijn voor anderen, en dat je ondanks het dragen van een zware rugzak altijd je dromen kunt volgen, op je eigen mooie manier.

Kelsplants plantenwinkeleigenaar Kelly Lemmens

Waar ik in een paar woorden voor sta: verbinding, duurzaamheid, imperfectie en bewustzijn van de geestelijke gezondheid.

Mijn Concept

Hier bij Kelsplants.nl vind je bijzondere kamerplanten, plantverzorgingsproducten en vintage accessoires!

Ik ga een assortiment aanbieden met verschillende Aroids, waarbij de nadruk ligt op Philodendrons. Philodendrons zijn altijd mijn favoriete soort geweest. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik stekken aanbied zodat je niet meteen een grote plant hoeft te kopen. De plant die u op de foto ziet, is de plant die u krijgt. Met liefde verzorgd.

Ook zal ik plantverzorgingsproducten presenteren waar ik uit eigen ervaring tevreden over ben.

Vanuit het oogpunt van duurzaamheid bied ik 2e hands aardewerk, vazen ​​en decoratie aan die ik naar eigen smaak selecteer.

Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Wij planten, mensen houden van onze planeet en willen er zorg voor dragen. Ook ik wil hieraan bijdragen door tweedehands producten aan te bieden en verzendmaterialen te recyclen. Dit betekent ook dat mijn zendingen er niet altijd perfect of hetzelfde uitzien. Voor mij is duurzaamheid belangrijker dan perfectie voor het oog. Ik hoop ook voor jou.

Benieuwd naar mij en mijn planten?
Bekijk mijn instagram !